Motorträffar i Sverige

Är du intresserad av att se på häftiga gamla bilar? Vill du samtala med andra som delar ditt stora bilintresse. Då ska du med fördel besöka en av de många motorträffar som anordnas runt om i Sverige. Varför inte skapa din egna lilla träffkalender så du är säker på att du inte missar något. Här går vi igenom några av de populäraste.

Denna härliga bilträff arrangeras i Lidköping och sägs vara en av världens största. Den går av staplen under sommaren så chansen att solen skiner är stor. Platsen för träffen är Hovbyfältet som är en stor gräsyta med mycket plats att ställa upp bilarna. Förutom själva uppställningen anordnas även andra jippon så som crusing inne i Lidköping och en pin-uptävling.

Denna bilträff är både för företag och privatpersoner och lockar mellan 13 000 – 15 000 personer varje år. Här kan du utan problem ta med dig hela familjen då det förutom bilutställning bjuds på annan underhållning. Har du som privatperson en fin bil du vill ställa ut kan du anmäla dig i förväg. En jury bestämmer sedan vilka bilar som får ställa ut, och även delta i en omröstning. Det går lika bra att ställa ut din bil utan att tävla om du föredrar detta. Denna bilträff brukar gå av stapeln i augusti och förutom klassiska bilar kan du få se lite mer ovanliga fordon, som till exempel en pansarvagn. Vallåkra är beläget i närheten av Landskrona i Skåne, en liten bit utanför stan.