Drömgarage för bilfantasten

För den som gillar att meka med bilar eller bara har ett starkt intresse för fordon är garaget en helig plats. Det är helt enkelt här det händer grejer och ett anpassat garage är A och O för att få ut det mesta av mekandet och bilintresset.

Med tämligen små medel går det att anpassa ditt befintliga garage och göra det till din favoritplats. I den här artikeln ger vi dig tipsen som hjälper dig att skapa drömgaraget!

Praktisk förvaring

Små skruvar och muttrar kan se väldigt likadana ut trots att de har olika egenskaper, vilket kräver en praktisk och organiserad förvaring i garaget. Det praktiska tipset är att köpa byggmaterial till din garageinredning direkt på nätet. Hos online butiker som Buildor finns kompletta utbud av inredning och material för att bygga förvaringslådor eller andra smarta system.

Ett annat tips är att välja rätt belysning till garaget och gärna så att ljuset kommer ifrån olika vinklar. Det kan exempelvis vara bra att ha en stark arbetslampa som du kan använda när du ska meka med små tillbehör. En mer generell belysning behövs från taket som ger en bekväm och praktisk allmänbelysning.

Stil och inredning

Det kan tyckas onödigt, men ett snyggt inrett garage är inte bara trivsamt att kliva in i, det kan också väcka liv i kreativiteten. Sätt lite färg på garaget genom att pimpa väggar med snygga posters på dina favoritbilar eller varför inte måla ett riktigt bilmotiv direkt på garageporten?

Känner du dig extra kreativ kan du bygga en en bar i garaget – det är trots allt ditt drömgarage som skapas så varför snåla på detaljer!